Coaching

Als lifecoach geloof ik in de onuitputtelijke mogelijkheden die in ieder van ons schuilen. Mijn rol is niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je aan te moedigen om diep binnenin jezelf te graven en je eigen antwoorden te vinden. Samen creëren we een veilige en oordeelloze ruimte waarin je vrij kunt verkennen, groeien en evolueren.

Ik hanteer een holistische benadering waarbij ik rekening houd met alle facetten van jouw leven. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het stellen van doelen, het ontdekken van passies of het bereiken van een gevoel van balans, ik ben hier om je te begeleiden bij elke stap van je reis.

Mijn doel is om jou te helpen bij het cultiveren van zelfbewustzijn, veerkracht en een diep gevoel van welzijn. Samen zullen we praktische tools en inzichten verkennen die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. 


Hypnose

Hypnose is een therapeutische techniek waarbij een staat van diepe ontspanning en gerichte aandacht wordt bereikt. Je kan het zien als een krachtige tool die je kan begeleiden naar een dieper niveau van bewustzijn en innerlijke verandering. In deze toestand, ook wel bekend als trance, is de geest meer ontvankelijk voor suggesties en kunnen positieve veranderingen plaatsvinden. De hersengolven worden vertraagd waardoor het onderbewustzijn meer toegankelijk is en het kritisch denkvermogen tijdelijk verminderd. Door middel van geleide visualisaties en suggesties kan ik je helpen bij het oplossen van problemen, het verbeteren van prestaties, het verminderen van angst of stress en het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Hypnose kan worden toegepast bij een verscheidenheid aan doelen, zoals het verminderen van stress, het verbeteren van zelfvertrouwen, het bevorderen van gedragsverandering, het verminderen van angsten en fobieën, het verlichten van pijn en het bevorderen van persoonlijke groei. Ook kan het een effectieve aanvulling zijn op de behandeling van verslavingen. Het is belangrijk op te merken dat hypnose altijd gebaseerd is op wederzijdse toestemming en dat je altijd bewust en in controle blijft tijdens de sessie.

 

Access Bars

Access Bars is een ontspannende en transformerende techniek die kan bijdragen aan positieve veranderingen in je leven. Het is een proces waarbij 32 punten op het hoofd zachtjes worden aangeraakt om beperkende gedachten, overtuigingen en patronen los te laten. Door deze punten licht aan te raken, worden de elektromagnetische ladingen die vastzitten in je lichaam en geest, vrijgegeven. Dit kan leiden tot meer helderheid, rust en ruimte in je gedachten en emoties.

Als je op zoek bent naar ontspanning, meer zelfbewustzijn en vernieuwde energie, dan kan Access Bars je helpen. Het kan je in staat stellen om negatieve gedachten en emoties los te laten en ruimte te maken voor positiviteit en groei. Access Bars kan ook een positief effect hebben op verschillende aspecten van je leven, zoals relaties, geld, gezondheid en persoonlijke groei. Ervaar de kracht van Access Bars en ontdek de mogelijkheden voor transformatie en welzijn. Maak vandaag nog een afspraak bij HypnoZen en laat jezelf ontdekken wat Access Bars voor jou kan betekenen.

Reiki Seichem

Reiki Seichem is een prachtige energiehelingstechniek die steeds populairder wordt onder mensen die op zoek zijn naar balans en welzijn in hun leven. Het combineert de helende kracht van Reiki met de transformerende energie van Seichem, waardoor een diepgaande helende ervaring ontstaat. Reiki Seichem werkt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau en helpt bij het oplossen van blokkades, het herstellen van het energieveld en het bevorderen van ontspanning en innerlijke vrede.

Of je nu worstelt met stress, angst, fysieke klachten of gewoon op zoek bent naar meer innerlijke rust, ik kan je helpen om een hogere staat van welzijn te bereiken. Ontdek de transformerende kracht van Reiki Seichem en laat jezelf weer in balans brengen op een diep energetisch niveau.

Virtuele maagband

Een virtuele maagband is een veilig alternatief voor een maagbandoperatie. Bij zo'n operatie wordt de maag verkleind, zodat je kleinere porties zal eten en sneller een vol gevoel ervaart. Een virtuele maagband doet precies hetzelfde, maar zonder medische tussenkomst. Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewuste een maagband geïnstalleerd, die net zal aanvoelen als een echte maagband. Met een virtuele maagband wordt jouw onderbewuste aangesproken om nieuwe gewoontes aan te nemen, zodat je makkelijk een nieuw eetpatroon kan vormen. 

Hypno Rookvrij

Stap in een nieuw hoofdstuk van je leven door middel van hypnose en laat de kracht van suggestie je leiden naar een tabakvrij bestaan. Terwijl je diep ontspant, smelten de verlangens naar sigaretten weg en groeit je innerlijke vastberadenheid. Ontdek de rustige revolutie van hypnotherapie en omarm een gezondere, gelukkigere versie van jezelf.


Stoppen met roken wordt een reis van empowerment en zelfontdekking, waarbij elke sessie je dichter bij de vrijheid van tabak brengt. Kies vandaag voor een rookvrije toekomst en omarm de positieve verandering die hypnose kan brengen.

unsplash